Welkom bij Fish & Photo;

De website voor de moderne en gemotiveerde aquarium- en terrariumhouder.
Met enige regelmaat zal een van de items actueel vivarium of actueel dier betreffende een thema vernieuwd worden. Ook zullen er foto-info pagina's met betrekking tot dit thema worden opgenomen. Het keuringsverslag zal worden aangepast als daar aanleiding toe is.
De geïnteresseerde leek kan zo kennis nemen van de wondere wereld in aquaria en terraria. Verenigingen kunnen hier informatie vinden over de lezingen die FRANS MAAS op uw verenigingsavond zou kunnen verzorgen. De lezingenindex met beschrijvingen kan gebruikt worden in het verenigingsblad als aankondiging voor de lezing.Uitgevers van van literatuur op het gebied van de aquarium- of terrariumhobby kunnen een indruk krijgen van het beeldmateriaal dat beschikbaar is. Op aanvraag is een uitgebreide lijst beschikbaar. Alle foto's op deze site (tenzij plaatselijk anders aangegeven) zijn van de hand van FRANS MAAS en beschermd door het auteursrecht. Mail met F&P voor informatie over het gebruik ervan.


 • powered by freefind

  De site werd aangepast op maandag 09 januari 2012
 • Een prachtige plaat van Fossorochromis rostratus zoals ik die aantrof in het speciaalaquarium van de heer Peulen in het district N.- & M.-Limburg. Ze is, net als de andere foto's, gemaakt door J. Pasma
 • De keurmeester voor de districtskeuringen van de districten Twente en omstreken en Noord- en Midden Limburg moest het wegens ziekte af laten weten. Er werd dus een invaller gevraagd. Dat was echt iets voor mij. Ik geloof dat ze in beide plaatsen wel blij met me waren. En ik heb er twee interessante en gezellige keuringen aan gehad.
 • We beginnen met het District Twente en Omstreken en zullende de komende dagen Limburg laten volgen.
 • 3/5: T en O staat er op; er volgen nog aanvullingen met details. Hier zijn de plaatjes voor het merendeel van J. Nijkamp.
 • 13/5:Vanaf nu kan ook Limburg zijn deelnemers op de site terugzien. De komende tijd zullen details en dieren volgen. Daarna volgt de L.H.K. 2010 speciaalaquaria.
 • We plaatsten een nieuw item achter de knop "nieuwtjes & actualiteit" over een tropisch insekt in het landelijke Boskant
 • Achter de knop "foto info" staat informatie over diverse visgroepen. Om alles te zien is het handig gebruik te maken van de "wijsvissen" onder aan de pagina. Ook de reeks cijfertjes onder aan de pagina's zijn links naar de diverse pagina's
 • Alles wat er op deze site staat vind je met de links achter de knop "inhoudsopgave"
 • Puzzelen blijft een prettig tijdverdrijf ; daar hebben we dus aandacht voor. Een paar nieuwe zijn te vinden achter de betreffende knop en in het archief. Veel plezier ermee.
 • We wensen je veel plezier met deze site en hopen dat de informatie te pas komt
Voor een reactie of het melden van een dode link . . . . . .
De brievenbus is open

 

Top

webmaster
neem contact op met demaker van deze site

Free counter and web stats